Logo Essie Bessie | lekker lokaal eten

Akkerbouwbedrijf Pardijs

Akkerbouwbedrijf Pardijs

Beplanting passen we aan het landgoed Beekzicht aan

Wij zijn André en Gea Pardijs. In het Gelderse plaatsje Voorst hebben we met ons gezin een akkerbouwbedrijf, waar we onder andere aardappelen, granen, uien, suikerbieten en maïs verbouwen. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf, dat we hopen weer door te geven aan de volgende generatie.

Omdat we niet grootschalig produceren, kunnen we onze producten goed zelf afzetten. Groenteboeren en horecabedrijven nemen onze aardappels af en via huisverkoop kunnen ook particulieren genieten van de prachtige producten die we verbouwen.

We zien onze klanten graag terug en daarom is de kwaliteit van onze producten ontzettend belangrijk. Wist je bijvoorbeeld dat niet alleen het ras, maar ook de grondsoort en de wijze van bemesten uitmaakt of een aardappel vastkokend of juist kruimelig is? Dat geeft aan hoe belangrijk onze werkwijze bij onze producten is.

Ons bedrijf is onderdeel van landgoed Beekzicht. De beplanting op en rond het bedrijf worden dan ook mede bepaald door het landgoed. Zo past het bedrijf landschappelijk mooi in de omgeving.

Akkerbouwbedrijf Pardijs
André en Gea Pardijs
Watergatstraat 3
7383 BC Voorst

Volg Pardijs op Facebook

 

 

Aardappelen van Pardijs
Super die Boer