Logo Essie Bessie | lekker lokaal eten

Vleesch van Plante

Vleesch van Plante

Ambachtelijk, diervriendelijk en (h)eerlijk

Vleesch van Plante is puur en authentiek, zoals vroeger. Weten wat je eet, zonder toevoegingen, lokaal. Vlees van echte vleesveerassen die een goed leven hebben genoten. MRIJ, Brandrood, Fleckveih, Groninger Blaarkop en Belgisch Blauw, allemaal ouderwetse Oud Hollandse rassen. Het vlees is van vrouwelijke dieren, soms met een dubbel doel. Goede gezondheid gegarandeerd, vrij van anti-biotica.

De koeien zijn vaak buiten met veel sappig vers gras, frisse lucht en licht. De hele zomer zijn ze samen met hun kalfjes. De stal is ruim en vol stro. In de winter krijgen de koeien gevarieerd voer zoals witlofwortel, hooi, aardappel, brok, mais en peen. Aandacht en verzorging is bij Plante heel belangrijk Na een korte rit worden de koeien bij zelf slachtende slager Ter Weele in Oene geslacht.

Vleesch van Plante is een lokaal product en wordt ook lokaal verkocht. In een winkel aan huis of op bestelling via de website. Vooraf bestellen hoeft niet, de winkel is elke zaterdag open van 9:00 tot 15:00 uur, of op afspraak.

Vleesch van Plante
Mandy Plante
Zutphenseweg 38
7382 AM Klarenbeek

www.vleeschvanplante.nl

mandy@vleeschvanplante.nl

Koeien van Plante
Super die Boer