Ingrediënten (voor 2 personen)

  1. ½ koolrabi
  2. 1 groene appel
  3. 3 el rozijnen
  4. 2 el pijnboompitten

Voor de dressing:
1. 3 el olijfolie
2. 2 el citroensap
3. 1 el munt, fijngehakt
4. 2 tl honing (of maple syrup voor vegan)
5. Snufje zout

Bereiding

Bak de pijnboompitjes goudbruin in een hete koekenpan. Laat ze afkoelen op een bord.

Schil de koolrabi en snijd hem in kleine blokjes. Was de appel goed en snijd ook deze in stukjes. Schil hem niet, want die mooie groene schil ziet er juist super leuk uit in de salade.

Meng in een kom de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar. Voeg dan de koolrabi, appel, rozijnen en pijnboompitjes toe. Hussel alles even goed door. Klaar ben je!

Eet smakelijk!

Van anniepannie.nl